Post by checktellgadebi on Feb 3, 2022 22:32:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Hook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Hook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Hook 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyundan həzz alıram .. çətindir! Gerçək şeyə bənzəyir.
Belə bir əyləncəli oyun. Hər şey düzgün işləyir və tutmaq üçün çoxlu balıq
Bole la
Super
Çox əyləncə
Əla oyun idi, amma nədənsə əvvəlində qıcıqlandı
q112233 ln
ela
sadəcə enerjisiz rahatlatıcı bir oyun istəyirəm
Oyun əvvəlcə gözəldir, amma sonra bir az oynadıqca darıxdırıcı olur, amma reklam yoxdur və simulyator kimidir.
Əyləncəli və naviqasiya asan
Çox superrrrrrrr
Yaxşıdı amma pula ehtiyacım var pls
Çox asan və çox vaxt balıqlar yemi qəbul edirlər
Əla oyun. Lakin 35-ci səviyyədə əlavələr daha yüklənə bilməz. Ona görə də əlavələrdən heç bir sikkə, qarmaq, kapsul və s. ala bilmirəm. Bu sistemdir, yoxsa telefonumda səhvdir? Çox sağ ol.
#ele oyundu
อ้ด้ตีัค
Təcrübə etmək çox canlıdır
Bu oyun xoşuma gəlir
Bu oyunu balıq və çubuğa görə sevirəm
Yeniləmə üçün oyun varsa, yaxşıdır.
Bu oyun mənim günümü edir!🥰 Miyav İliniz Mübarək!!!!🔥
1 təcili narahatlığım/problemim var. Zəhmət olmasa düzəldin. Mən dəfələrlə başladım, yenidən quraşdırdım, güc dayandı, amma nə qədər uzun və ya neçə dəfə cəhd etsəm də, hələ də gizli xəritədə gizli bir xəzinə sirri tapa bilmirəm. Mən tələsmədim, bir neçə gün oynadım və cəhd etdim, amma yenə də mavi sikkələr tapdım. Hətta başqa hesabı sınadı. Nə olub? Bu, hələ də çox əla və asılılıq yaradır, lakin bu problemlidir, çünki yeni 1 almaq üçün indi çağırış missiyasını tamamlaya bilmir.
balıq qarmaq aldıqda oyunda geri qalır.
Bu oyunu bəyənirəm, zəhmlidir və heyrətamizdir, mən artıq bossu tuturam və bu oyun hər şey gözəldir 🤩🤩🤣
Mən sizə 3 ulduz verdim, çünki burada yeniyəm. oyun mənim üçün yaxşı olub-olmadığını görək təşəkkür edirəm.
Versiyanı yenilədiyim üçün bu oyun daha əyləncəli deyil, mən oynamağa başlayanda onun çox reklamı olur. zəhmət olmasa, mənim kimi təkmilləşdirməyin.
İLK DƏFƏ ÇƏTİN ÇƏTİNDİR, mən bunun asan olduğunu düşünürdüm, amma NOOOO onlar tutduğunuz ilk balığı çətinləşdirdilər, pls asanlaşdırın............ .......SƏNİ !!!
Əgər çəngəl sonsuz olsaydı, çox gözəl olardı!
son versiyaya yeniləndikdən sonra oyun çökdü
Əlaa
Oyun əyləncəlidir və əla vaxt öldürücüdür, lakin oyun illərdir dəyişməyib. Eyni elementləri təkmilləşdirməkdən başqa seçim yoxdur. Əgər siz daha çox balıq çəni (xəritə yox) əldə etmək istəyirsinizsə, çoxlu real pul xərcləməyə hazır olun, çünki siz onları illərlə oynadıqdan sonra belə qazana bilməzsiniz. Çox oyunçu rejimi üzərində işləndiyini iddia etsələr də, geri qaytarılmayıb. İnkişaf etdiricilər yağış və yellənən dalğalarla qayıqlarda balıq tutmaq kimi müxtəlif həlledici və daha yaxşı sim mühitlər əlavə etməlidirlər.
Leş çox pisdi
Oyun boss balığını tuta bilmir
tarix cari tarixlə uyğun gəlmir, ona görə də axtarışa nail ola bilmirik, oyunda tarix 2 yanvar 2016-cı il idi
Daha güclü simli gözləmək olmaz. Bütün əyləncələr əsl balıq ovuna bənzəyir. Bir az qazandığınız zaman döyüşməli və ya balığınızı itirməli olacaqsınız, əgər vaxtım olsaydı, buna saatlarla vaxt sərf edərdim və balıq ovuna çox pul xərcləməli deyilsiniz. hamısı sənin qarşındadır